Bedava Microsoft Office İndir

Bedava Microsoft Office İndirmek için öyle torrent falan kullanmanıza gerek yok. Yıllarca office programı kullanmadım kendi bilgisayarımda, proje ödev olduğunda hep okuldaki bilgisayarlardan yararlandım. Tabi ki cahilliğimden oldu bütün bunlar, siz bilin en azından diye yazıyorum. Bizim okulun öğrencilerinin internetten bedavaya tam sürüm Bedava Microsoft Office indirme imkanı varmış ve mezun olunca haberim oldu bundan.

Yine de denemek istedim belki çalışır diye, mail adresim duruyordu çünkü. Şu adrese giriyorsunuz önce https://products.office.com/en-us/student/office-in-education , ardından okul mail adresinizi giriyorsunuz ve kaboom. Excel, word, powerpoint her şeyi bedavaya indirebiliyorsunuz. Bizim okul için @boun.edu.tr adresimi girdim, ve ne yazık ki hangi okullarda geçerli olduğunu bilmiyorum o yüzden denemeniz lazım.

Bitti mi ? Bitmedi! 1 TB da OneDrive depolama alanı sunuyor yanlış hatırlamıyorsam. Evet TB GB’den büyük! Dropbox’a para yedirmenize gerek yok kısacası. Bir deneyin derim bu fırsatı halen öğrenci iseniz, ben mezun olmama rağmen çalıştı fakat ne kadar sürer bilmiyorum elbette.

 

İçeriği Paylaşmaya Ne Dersin?

Burag Hançer

Usanmadan yapılan hatalar, çıkarılan onlarca ders ve bu süreçte gelişen bakış açılarım. İşte size Yirmilerim... Beni 3 dakikada tanımak için linke tıkla! Aşağıdaki sosyal medya hesaplarımdan da maceralarımı takip edebilirsin :)

0 0 vote
Article Rating
guest
1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Erkan Güveç
4 yıl önce

istanbul üni için geçerli teşekkürler microsoft..